binnenkort opent het eerste volwassen pretpark ter wereld

Ken je dat gevoel nog wanneer je als kind naar het pretpark ging? Dat opgewonden gevoel waardoor je de nacht ervoor bijna niet kon slapen. Waar is dat gevoel gebleven nu je ouder bent geworden? De Braziliaanse Mauro Morata vroeg dit zich ook af en met dat idee wilde hij een nieuw pretpark openen alleen voor volwassenen. Maar ja, waar raken volwassenen nou opgewonden van? Juist: met dat andere! En zo besloot Mauro dat hij in het midden van de Braziliaanse hoofdstad Brasilia een volwassenpretpark wil gaan bouwen genaamd ErotikaLand.

Als je een bezoekje aan het ErotikaLand wilt brengen, moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Een entree ticket kost zo’n 90 euro, maar daar krijg je ook wel wat voor! Het pretpark is namelijk voorzien van al jouw verlangens. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken in piemelvormige botsauto’s, een duik nemen in het naakt zwembad en lekker wippen in de seksspeeltuin. En als je zin krijgt om iets lekkers in je mond te stoppen dan kun je terecht bij het erotische eethuis waar ze genoeg libido verhogende hapjes op de menukaart hebben staan. Gek genoeg is seks in het park strikt verboden, een aardige anticlimax zou je zeggen. Wel zijn de bezoekers van harte welkom bij het ErotikaLand hotel als ze willen rollebollen.

Niet iedereen is even blij met de komst van het pretpark. De mensen die in de stad wonen vrezen dat ErotikaLand ervoor zal zorgen dat Brasilia bekend komt te staan als ‘de hoofdstad van de liefde’. Mauro denkt hier heel anders over. Hij denkt namelijk dat ErotikaLand goed zal zijn voor Brasilia, omdat het pretpark veel toeristen zal aantrekken. Naar verwachting zal het meest bijzondere attractiepark op de aarde zo’n 20 miljoen euro gaan kosten en in 2018 worden geopend. Dus mocht je nog geen cadeau hebben voor moederdag dan is dit misschien een leuk alternatief voor dat Rituals verwenpakket.

Gepubliceerd op: 8 mei 2016

Bron

Tags