Bizar: 72-jarige man lijkt dertiger door zijn fitness schema

Sommige mensen zweren bij elke dag een gezichtscrème smeren of bij het eten van 200 gram groenten per dag. ‘An apple a day keeps the doctor away’ is ook een bekend gezegde. Toch schijnen deze foefjes niet te werken om een lekker jong uiterlijk te houden. De Chinese Xinmin Yang heeft zo zijn eigen manier om zo lang mogelijk jong te blijven.

Wat is zijn geheim?!

De 72-jarige Xinmin Yang is een bodybuilder, wat al indrukwekkend is op zijn leeftijd. Maar wat écht indrukwekkend is, is het feit dat hij helemaal geen 72 jaar oud lijkt. We zouden hem eerder midden dertig schatten! Mogge, zeg. Wat is zijn geheim? Kan hij ons les geven of ons helpen?! Geen zorgen; Xinmin Yang deelt graag zijn geheimen met je.

Gezonde levensstijl

Hij is al tientallen jaren actief in het bodybuildingsvak en heeft daardoor een gezonde levensstijl. Hij sport dagelijks en ook zijn voeding is bijzonder te noemen. Hij eet vaak zes tot acht eieren voor ontbijt, met tomaten, komkommer, havermout en kipfilet. Dit doet hij al tien jaar lang! En dat zet zoden op de dijk, want zijn dokter is gigantisch over hem te spreken. Hij vertelde Xinmin dat hij even sterke botten en bloeddruk heeft als 30-jarigen. Die kan hij in z’n zak steken, insane!

Loading Video...

Gepubliceerd op: 20 juli 2021

Bron

Tags