Bjoetievlogger Truuske vertelt in haar 'floks' geheim om er altijd jong uit te blijven zien

In de jaren tot je dertigste maak je je er nog helemaal geen druk om, maar de dag dat je dertig wordt zie je jezelf in de spiegel en denk je: 'is dit nou een kraaienpoot?!' Het smeren van magische zalfjes begint, maar niets lijkt echt te helpen. Gelukkig is daar 'Bjoetievlogger Truuske' die jou uitlegt welk middel wél helpt.

Rimpels

De een krijgt veel rimpels en de ander heeft er nauwelijks last van. Als je naar televisie kijkt en al die strakgetrokken make-upgezichten ziet, denk je misschien weleens hoe ze dat in godsnaam doen. Jij ziet er inmiddels uit het Sharpei-hondenras. Maar gelukkig is daar Truuske, die jou dé tips gaat geven.
 

Lifehacks

Bjoetievlogger Truuske maakt elke week een vlog over van alles, maar vaak heeft het te maken met beauty. Zo ook deze keer. Deze keer gaat het namelijk over het wegwerken van rimpels, zonder dure crèmes, make-up of fillers. Voor haar manier van een gladde huid creeëren heb je een paar dingen nodig die iedereen vast in huis heeft. Ook voor de tweede video geeft ze weer een lifehack hoe je op een eenvoudige manier je ogen kunt liften. Ook hierbij heb je dingen nodig die je vast ergens in een la in huis hebt liggen. Bedankt, Truuske! 

Video 1:

 

Video 2:

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Bron

Tags