Bloedmooie boerin Julietta gaat keihard viral op TikTok

Sommige beroepen worden nou eenmaal vaker uitgevoerd door mannen dan vrouwen. Dit maakt het des te interessanter wanneer zo'n 'mannenberoep' juist wordt uitgevoerd. En al helemaal wanneer ze er zo uitzien als de Italiaanse Boerin Julietta! Ze gaat momenteel dan ook flink viral op TikTok en als we kijken naar haar foto's en video's is het niet moeilijk om te raden waarom.

boerin julietta viral

Bloedmooie boerin

Onlangs ging ook bouwvakster Julia viral (foto's hier) en ook Julietta gaat flink hard online. Deze bloedmooie boerin heeft op TikTok bijna 161.200 volgers en ongeveer 1.4 miljoen likes. Zij steelt onze en menig mannenhart op het internet. In haar video's wijst ze vaak over het boerenleven. En ze zijn vooral bijzonder leerzaam en interessant om te bekijken. Alhoewel dat niet de voornaamste reden is om naar de video's van deze prachtige dame te kijken...

Viraal met grappige ‘blunder’

De Italiaanse schoonheid ging de afgelopen tijd flink viral met een video waar ‘een luchtje aan zit’. Ze heeft in een video laten zien waarom je nooit met een trekker vol mest moet remmen… Je raadt het al. De mestging alle kanten op en de schone Juilietta was binnen no-time niet bijzonder ‘schoon’ meer… Maar dat vergeven we haar gelijk.

Check hieronder een aantal foto's en video's van de prachtige boerin Julietta:

@iulieetta2

 

♬ Laughing - Gianluca Marino

@iulieetta2
♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Gepubliceerd op: 29 december 2021

×