BMW geeft door rood rijdende wielrenner gratis vliegles

Een wielrenner wil maar één ding: zoveel mogelijk zijn tempo aanhouden. Daarbij wil je dus zo min mogelijk je rem te hoeven gebruiken. Veel wielrenners nemen het dan ook niet al te nauw met de verkeersregels. Dat dit echter verkeer kan verkeerd aflopen, zo leerde ook deze wielrenner in de video op de harde manier.

bmw wielrenner vliegles

Gratis vliegles

De fietscoureur in kwestie, ergens in de Russische stad Zelenograd, had de vaart er lekker inzitten en was dan ook geenszins van plan zich te laten afstoppen door een onbenullig rood stoplichtje. Een overstekende BMW X-5 kon de fietser dan ook niet meer ontwijken, waardoor deze een gratis vliegles over zijn motorkap kreeg. De wielrenner kwam er vanaf met lichte verwondingen en een rekening van de garage voor het uitdeuken van de BMW, maar zal zijn lesje in ieder geval wel geleerd hebben. 

Domino D-Day

Onlangs zagen we al de beelden van deze onhandige wielrenner, die waarschijnlijk nieuwe wielermaatjes kan gaan zoeken. Toen de voorste van een groepje fietsers een slok uit zijn bidon wilde nemen, raakte hij uit balans en kegelde daarbij al zijn maatjes omver. Een soort van Domino D-Day op de weg dus. De beelden hiervan kijk je hier terug.

Check de beelden van de wielrenner die gratis vliegles krijgt hier:

Bron en beeld: Mancho.be

Gepubliceerd op: 11 april 2021

Tags