Boek nu deze Barbie-villa met je vriendinnen!

Als kind speelden we vaker mét barbies dan zonder. Er kwam een tijd dat we opeens niet meer met barbies speelden, maar het speelgoed heeft altijd een bijzondere plek gehad in ons hart. Goed om te weten: Barbie wordt dit jaar 60! Dat zou je niet over d'r zeggen! 


 

Overnachten in het echte huis van Barbie

Barbie woonde samen met hunk Ken in een gigantische villa met alles er op en eraan: van dikke zwembaden tot een mega inloopkast en van roze auto's tot zomerse palmbomen! Nu ze 60 is geworden strijkt Barbie over haar hart en besluit ze de deuren van haar villa te openen voor al haar fans. 
 

Lekker betaalbaar

En die villa kun je gewoon huren op Airbnb! Er zit wel een addertje onder het gras: de villa is maar beperkt open. Van 27 tot en met 29 oktober 2021 kun je dit plekje bemachtigen voor jou en je vriendinnen. Aan de andere kant is er wel weer goed nieuws, want per nacht ben je maar 60 Amerikaanse Dollars kwijt. Dat is een goede deal! Voor de villa moet je afreizen naar het Amerikaanse Malibu. Dus wil je de overnachting boeken? Zit dan op 23 oktober achter je laptop om 11 uur Amerikaanse tijd en probeer die dagen te fixen voor je vriendengroep! 

Check Barbie's en Kens villa hieronder: 


 

Gepubliceerd op: 28 april 2021

Bron

Tags