Bom ontploft tussen de Hazesjes en Yvonne Coldeweijer: 'Ze wil Sarah kapotmaken'

Yvonne Coldeweijer werd in korte tijd een van de bekendste showbizzwatcher van Nederland, omdat ze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Shownieuws en Boulevard, niet bang is om BN'ers hard aan te pakken in haar video's op Youtube. Mogelijk is ze deze keer echter iets té ver gegaan en heeft ze een bom laten afgaan tussen haar en de 'Hazesjes'.

yvonne coldeweijer sarah van soelen

Terugval Sarah

Het is geen geheim dat Yvonne, ook wel bekend als 'Alberta Verlinde', geen fan is van André Hazes je. en zijn vriendin Sarah van Soelen. Dré en 'Sarasoel' moeten het dan ook regelmatig ontgelden in haar vlogs. Zo bracht ze afgelopen week het gerucht de wereld in dat Sarah, die lange tijd worstelde met een cocaïneverslaving, een terugval had gehad en zich in Alicante zou hebben laten opnemen in een afkickkliniek om behandeld te worden. 

Professionele hulp

Volgens het management van André Hazes klopt hier niets van. Sarah zou juist naar Alicante vertrokken zijn omdat ze psychische hulp nodig heeft vanwege de verhalen die Yvonne over haar de wereld in helpt. Tegen RTL Boulevard verklaart het managent: “Sarah zit een paar dagen op een locatie in Spanje waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met media-aandacht. Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram. Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen. Yvonne heeft zo’n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan.”

Rechtszaak

André zou nu zelfs overwegen een rechtszaak tegen Yvonne te beginnen. In Shownieuws zegt Albert Verlinde hierover: “Hij zegt: ‘Ik denk er wel regelmatig aan.’ Dat is toch een beetje aan het broeien, van: ga ik dat een keer doen of niet? Ik denk dat hij deze afweging maakt, van: bijten we een keer door, gaan we naar de rechter en gaat het hem heel veel geld kosten? Of: geef ik de vrouw daarmee meer een podium dan ze verdient?”

Met familie aan de snuif

 

Een rechtszaak zou wel eens slecht nieuws kunnen zijn voor Yvonne Coldeweijer. Evert Santegoeds van Privé zegt: “Ze kan te maken krijgen met een advocaat die in een keer duizenden euro’s gaat eisen. Zo’n rechtszaak als ik vorig jaar tegen Bridget Maasland gehad heb – dat hoef ik dan niet zelf te betalen – loopt echt in de vele duizenden euro’s. Die kanalen hebben dat over het algemeen niet. Ik zie het er wel op een gegeven moment van komen als er gezegd wordt dat je met je hele familie aan de snuif zit. Ik kan me voorstellen dat er dan een advocaat op af gestuurd wordt.”

Check de geruchten van Yvonne Coldeweijer over Sarah van Soelen die aanleiding zijn voor de rel hier:

yvonne coldeweijer sarah van soelen

yvonne coldeweijer sarah van soelen

Bron en beeld: Instagram, Shownieuws

Gepubliceerd op: 14 september 2021

Tags

×