Bondscoach van Rusland laat Ronaldo en Pogba even zien hoe het wel moet

Afgelopen week zorgden Cristiano Ronaldo en Paul Pogba voor een rel tijdens hun persconferenties, door de drankjes die voor hun waren klaargezet weg te zetten. De bondscoach van Rusland, Stanislav Cherchesov, blijkt hun mening over de drankjes niet te delen, zo maakte hij demonstratief duidelijk.

bondscoach rusland

Duur geintje van Ronaldo en Pogba

Ronaldo en Pogba brachten de UEFA ernstig in verlegenheid door tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd twee flesjes van sponsor Coca Cola weg te zetten en het drinken van water te promoten. Pogba deed hier   nog een schepje bovenop door een flesje Heineken 0.0 van tafel te zetten. Het 'geintje' van de sterspelers van Portugal en Frankrijk zorgde voor gemiste inkomsten voor Coca Cola en Heineken van zo'n miljard euro.

Russchische bondscoach heeft andere mening

De coach van de Russen heeft duidelijk een andere mening en kan een flesje Coca Cola wél waarderen, zo liet hij demonstratief zien tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Finland. Als een geoefend cola (of bier) drinker opende hij het ene flesje met het andere flesje. We zijn benieuwd of Coca Cola hem een sponsordealtje gaat aanbieden.

Check de bondscoach van Rusland die Ronaldo en Pogba laat zien hoe het wel moet hier:

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 18 juni 2021

Tags

×