Boze Brit neemt melkdief in de zeik

Als er iedere dag van je wordt gejat dan is het niet zo gek dat je op een gegeven moment de dief wilt terug pakken. Dit gevoel had de 25-jarige Damon Hudson uit de Britse plaats St.Ives ook nadat hij al weken werd geteisterd door een melkdief. Omdat zijn geliefde melk die hij iedere dag krijgt bezorgt krijgt iedere keer weer van zijn stoep verdween, besloot hij wraak te nemen op de dief.

Het stelen begin een aantal maanden terug waarna Damon sloot om een camera bij zijn voordeur te plaatsen om de dief na de levering om 4 uur ’s morgens op heterdaad te kunnen betrappen. Op de videobeelden was steeds duidelijk te zien hoe de dief er met de melk vandoor ging. Damon vertelde: “Mijn melk betekent alles voor me. Mijn broertje en zusje kunnen in de ochtend niet zonder hun ontbijtgranen. Die dief ontneemt ons ons ontbijtgenot. Niet het einde van de wereld natuurlijk, maar wel irritant.”

Damon het heft in eigen handen nemen en de melkdief terug te pakken. Hij vertelde: Ik heb de politie nog niet gebeld, die hebben wel wat beters te doen dan zich met melkdiefstal bezig te houden. Ik heb het anders aangepakt. Om de dief te straffen plaste de man in de melkfles en voegde voor nog wat extra smaak nog een scheutje visolie toe. Volgens Damon heeft de melkdief de fles meegenomen en is er sinds dien geen melk meer van hem gestolen. “Hopelijk is dit de laatste fles. Dat het hem mag smaken. Die gek verdient het.”

Gepubliceerd op: 11 juni 2019

Bron

Tags