Bridget haalt uit naar André Hazes: 'Ik ben voorgelogen dat hij vrijgezel was'

Bridget Maasland deed begin vorig jaar flink wat stof opwaaien, vanwege haar relatie met André Hazes, die de moeder van zijn kind Monique Westenberg verliet voor de presentatrice. In de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed van Malou Holhuijsen en Roos Schlikker doet de blondine nu een boekje open over haar kortstondige romance met de zanger.

bridget maasland andre hazes

Voorgelogen

Nadat bekend werd gemaakt dat André en Monique uit elkaar waren, bleek André een dag later al nieuwe liefde te hebben gevonden bij Bridget. Hieruit bleek wel dat dit al een tijdje aan de gang geweest moest zijn, toen Dré en Monique nog wel bij elkaar waren. Veel mensen waren dan ook woest.  "Dat werd me al niet in dank afgenomen destijds, door verschillende partijen, omdat ik toch wel een soort van was voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond," verklaart Bridget.

Doodsbedreigingen

Uiteindelijk werd Bridget echter toch weer opzij geschoven en ging André terug naar Monique. Toch dacht Bridget in eerste instantie dat het nog wel goed zou komen tussen haar en Dré, maar dat veranderde nadat heel Nederland haar aan de schandpaal nagelde. "Toen is er zo veel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven thuis gehad, aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres en aan mijn eigen adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen. Er zijn heel veel nare dingen gebeurd."

Nooit voor mij opgekomen

Of er iets is dat ze André kwalijk neemt? "Dat hij eigenlijk nooit voor mij op is gekomen, dat hij alles eigenlijk maar zo heeft gelaten want dat was het beste voor hemzelf", vervolgt Bridget, die vertelt hoe de break-up voor haar verliep. "Hij ging naar Curaçao voor een optreden en had gevraagd of ik ook langs wilde komen, echt voor drie dagen. En toen ik terugkwam bleek hij eigenlijk ook alweer op het eiland met zijn ex te zijn. Dat wist blijkbaar iedereen en ik niet. Nee, ik zag het eigenlijk in de krant. Ja, en op social media. Dat was best wel naar."

Karma

Bridget kijkt dan ook gniffelend toe hoe karma zijn werk doet in Dré's huidige liefdesleven. "Sit back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel, hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen. Dat heb ik niet hoeven doen." 

De hele podcast met Bridget over haar relatie met André Hazes luister je hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

 

Gepubliceerd op: 17 september 2021

Tags