'Burping queen' Mickey verovert internet met haar bijzondere talenten

Iedereen is wel érgens goed in, en dankzij social media als Instagram en TikTok kan iedereen met een bijzonder talent tegenwoordig wereldberoemd worden. En daar bovendien een flinke zak geld mee verdienen ook. Zo ook bijvoorbeeld deze Mickey, die met haar bijzondere talent momenteel knettertje viral gaat.

Burping Queen

Behalve een bijzonder leuk koppie en een aantal andere pluspunten, beschikt Mickey, aka the Burping queen, namelijk over het talent om boeren te laten waar de meeste mannen tijdens de derde helft in de voetbalkantine jaloers op zouden worden. Hiervan plaatst ze video's op haar TikTok account @imissdragontalessomuch66?. En die zijn zeker de moeite van het kijken waard.

Andere talenten

Overigens heeft de koningin boeren laten nog een paar andere talenten, die ze ook op TikTok zet en die best leuk zijn om naar te kijken. Zo doet ze hele leuke dansjes in nog leukere (en doorschijnende) pakjes. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat Mickey the next big thing in social media-land gaat worden. En dat ze voor veel mannen best wel eens hun droomvrouw zou kunnen zijn. 

Check Burping Queen Mickey's talenten in de video's hieronder:

 

♬ original sound - Burping queen

@imissdragontalessomuch66

 

♬ original sound - Burping queen

@imissdragontalessomuch66

 

♬ original sound - Burping queen

Bron en beeld: Dailybuzz, TikTok

Gepubliceerd op: 22 januari 2021

Tags

×