Canadese parlementslid heeft geen kleren aan tijdens online meeting en wordt betrapt

Nu we allemaal meer vanuit huis werken, verdwijnen onze kantooroutfits ook. Een blouse van boven en je pyjamabroek van onder tijdens een Teams-meeting. Ideaal als je het aan ons vraagt! Toch gaat dat niet altijd goed...

Grenzen

De Canadese William Amos is daar een goed voorbeeld van. Hij is werkzaam bij het parlament in Canada en zijn functie daar is wetgever. Ook hij hijst zichzelf niet meer strak in pak sinds hij vanuit huis werkt. En waarom zou je inderdaad? Alleen... er zijn grenzen. Ook voor jou, William. Die grenzen heeft hij ruim overschreden!
 

Poedeltje naakt

Hij verscheen namelijk afgelopen week poedeltje naakt voor de camera tijdens een online meeting. Helaas voor hem is dat niet onopgemerkt gebleven. In een statement op Twitter zegt hij het volgende: "Ik heb vandaag een heel ongelukkige fout gemaakt en ik schaam me er voor. Ik had mijn camera per ongeluk aan laten staan ​​toen ik me omkleedde naar mijn werkkleding nadat ik had gehardloopt. Mijn excuses aan al mijn collega's in het Parlement. Het was een oprechte fout. Het zal niet meer gebeuren." Foutje, kan gebeuren. Maar wel héél ongelukkig!


 

Oppassen geblazen

Laat dit dus een les zijn voor iedereen die online meetings heeft: check altijd minstens 10 keer of je camera wel uitstaat! En kleed je niet - we herhalen: NIET - om terwijl je laptop openstaan. Voorkomt heel wat awkward momenten. 

 

Gepubliceerd op: 16 april 2021

Bron

Tags