Ook Coen en Sander wagen zich aan de surströmmig-challenge

Loading Video...

Ennnn... we hebben weer een challenge. Dit keer is de challenge dankzij Bas Smit en John Ewbank ook naar Nederland overgekomen. Alleen deze challenge is niet per se leuk, het is vooral héél erg goor. Zolang je het zelf niet hoeft te doen, is het alleen maar hilarisch!

Surströmming-challenge

We hebben het namelijk over de Surströmming-challenge. Surströmming is een Zweedse delicatesse en is een haring die in een afgesloten blikje zit. Zodra je het blikje openmaakt, komt er een gigantische vieze geur uit. Het is te vergelijken met de geur van rotte eieren: niet iets waar je naar uitkijkt om in je mond te stoppen. Toch is dat juist wél de bedoeling bij de Surströmming-challenge.

Coen en Sander

Dit keer zijn Coen en Sander de pineut. Zij werden door Bas en John uitgedaagd mee te doden aan de challenge zodat er geld kon worden ingezameld voor het Prinses Máxima Centrum: een kinderziekenhuis voor kinderkanker. Of ze zich ongeschonden door de gore haring konden werken? Nope, niet echt. Check de video hierboven.

Meer surströmming zien? 

Er gingen al een paar video's rond van mensen die de challenge aandurfden, zoals deze vriendengroep en deze Nederlandse dames. Wat een lef hebben deze mensen. Hopelijk word jíj niet voor deze challenge uitgedaagd :-). 

Gepubliceerd op: 19 maart 2021

Bron

Tags