66 corona-overtreders op de bon bij videoclip opnames van Famke Louise

Het coronavirus en Famke Louise zijn sinds september vorig jaar onlosmakelijkmet elkaar verbonden. Dit na haar dramatisch verlopen optreden bij Jinek, waar ze was aangeschoven om haar steun aan de hashtag #ikdoenietmeermee toe te lichten. Omdat er ook mensen aan tafel zaten die wél echte kennis van zaken hadden, viel ze daarbij hopeloos door de mand. Nu is ze opnieuw in het nieuws vanwege een corona-gerelateert incident.

Bij de opnames van een nieuwe videoclip van Famke Louise en de Rotterdamse 'drillrapper' Blacka, werden donderdag namelijk 66 boetes uitgedeeld, voor het niet naleven van de coronamaatregelen. De opnames vonden plaats in een loods Noord-Hollandse Lijnden, waar politie en  marechaussee op een melding afkwamen van 'een festiviteit'. De politie verklaart aan Shownieuws: "Wat we aantroffen is dat mensen geen 1,5 meter afstand hielden en geen mondkapjes droegen."

Overigens zou Famke zelf op dat moment al vertrokken zijn, dus ontkwam ze aan een boete. Haar management  laat weten dat iedereen zich keurig aan de maatregelen zou hebben gehouden. "Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd." Famke heeft tenslotte ook "superveel respect voor corona"...

Check de beelden van de opnames van de videoclip van Famke Louise en Blacka hier:

Wederom hebben we vanavond samen met Handhaving & Toezicht en de Marechaussee handhavend moeten optreden vanwege het...

Geplaatst door Politie Haarlemmermeer op Donderdag 14 januari 2021

Bron en beeld: Shownieuws, Dailybuzz

Gepubliceerd op: 15 januari 2021

Tags