Dames vallen taxichauffeur aan omdat ze geen mondkapje willen dragen

Het dragen van een mondkap is niet alleen in Nederland verplichte kost. Ook in de rest van de wereld behoort het inmiddels tot het item wat je o-ve-ral mee naar toe neemt. Of je het nou fijn vindt of niet.

De drie dames in deze video vinden het dragen van een mondkapje in ieder geval niét fijn. Zij stapten onlangs in bij een Überchauffeur zonder een masker te dragen. Dat werd niet gewaardeerd door de chauffeur himself en daarom vroeg hij vriendelijk of ze een mondkapje wilden dragen. Dat is niet zo'n gekke vraag in deze tijden, dat begrijpt ieder mens. 
 

Taxichauffeur aanvallen

Toch waren de vrouwen niet te spreken over de vraag van de chauffeur. En dan drukken we het nog zacht uit. De vrouwen vielen de beste man aan en werden heel snel agressief. Ze hoestten in zijn gezicht, trekken zijn mondmasker af en het wordt op een gegeven moment zelfs fysiek. De chauffeur in kwestie blijft nog redelijk kalm, zelfs als de dames weigeren uit te stappen.
 

Ruzie

We weten niet wat wij in deze situatie zouden doen, maar wat we wel weten is dat we niet zo rustig zouden blijven als deze man! Wat zou jij doen in deze weirde situatie?!

 

Gepubliceerd op: 10 maart 2021

Bron

Tags