Dave Roelvink is z'n rijbewijs weer eens kwijt

Dave Roelvink moet zich weer een tijdje zonder auto zien te verplaatsen. De oudste telg van zanger Dries Roelvink heeft namelijk opnieuw zijn rijbewijs moeten inleveren, zo wordt duidelijk in een video van StukTV.

De Kluis van StukTV

Dave was samen met Ronny Flex en Monica Geuze te gast in een aflevering van de serie De Kluis, waarin BN'ers moeten proberen zoveel mogelijk goudstaven uit een kluis te stelen, terwijl het team van StukTV ze te pakken probeert te krijgen. Wanneer de drie hun strategie aan het bespreken zijn, moet er bepaald worden wie het busje gaat besturen. "Moon, jij rijdt?" vraagt Dave daarbij aan Monica. De influencer antwoord: "Ja dat moet wel hè. Ronnie heeft geen rijbewijs en die van jou is afgepakt!"

Lamborghini

Vervolgens legt Monica Geuze uit hoe dit precies zit. "Dave's rijbewijs is ingenomen na het in de prak rijden van een Lamborgini." Vorig jaar leende Dave de Lambo van fitness-influencer MoBicep, waarna hij in Amsterdam de macht over het stuur verloor en deze tegen een paal aan parkeerde. In 2018 raakte de dj/realityster ook al zijn rijbewijs kwijt, toen hij werd betrapt op het rijden onder invloed.

dave roelvink, rijbewijs, stuktv

Check de aflevering van De Kluis van StukTV met Dave Roelvink hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Youtube StukTV, AXED.nl

Gepubliceerd op: 21 februari 2021

Tags