Nu al dé film van 2021: Nazi's proberen wereld te veroveren op vliegende robothaaien

Voor het kijken van sommige films moet je net in de juiste stemming zijn. Wanneer je een stressvolle dag hebt gehad is het prettig om even een luchtige comedy op te zetten, met je vriend of vriendin kies je misschien wel voor een enge horrorfilm, en soms heb je even behoefte aan een echte kwaliteitsfilm met een diep verhaal, die je na afloop nog lange tijd aan het denken zet. Zoals in het geval van Sky Sharks, misschien nu al wel dé film van 2021!

Sky Sharks

In Sky Sharks stuit een team van arctische geologen op een verlaten laboratorium waarin de nazi's een ongelooflijk en wreed geheim wapen ontwikkelden tijdens de laatste maanden van WO II. Diep in het ijs van Antarctica maken ze per ongeluk een dodelijk leger van vliegende zombiehaaien wakker, bereden door genetisch gemuteerde, zombie-supermensen, die in de lucht worden losgelaten en hun bloeddorstige wraak nemen op elk vliegtuig dat de lucht in gaat. Een militaire taskforce genaamd "Dead Flesh Four" - gereanimeerde Amerikaanse soldaten die in Vietnam zijn gesneuveld - wordt samengesteld om deze dodelijke dreiging aan te pakken en te voorkomen dat de Sky Sharks de lucht veroveren, maar naarmate de tijd om is, realiseert de taskforce zich dat ze vuur met vuur zullen moeten bestrijden, en het toneel is klaar voor de grootste vlucht. super-mutant zombie haaien luchtgevecht die de wereld ooit heeft meegemaakt….

Wat zeg je zelf, beter dan dit gaat het toch niet worden? De film zou dit voorjaar uit moeten komen. Wij kunnen alvast niet wachten...

Check hier alvast de trailer van dé film van 2021 Sky Shark, en laat je overtuigen:

film 2021 sky sharks

Bron en beeld: Skoften, Youtube, firstshowing.net

Gepubliceerd op: 26 januari 2021

Tags

×