De Jeugd van Tegenwoordig te zien in hilarische nieuwe Youtube-serie met Kia

De Jeugd van Tegenwoordig heeft samengewerkt met automerk Kia en het resultaat van de samenwerking is een schitterende YouTube-serie. Willie Wartaal, Faberyayo en Vjeze Fur reizen in een Kia EV6 door ons land en ontmoeten verschillende gepassioneerde professionals. Ondertussen is de eerste aflevering al te zien.

de jeugd van tegenwoordig

De EV6

In de nieuwe elektrische auto van Kia razen de heren door ons land. De auto markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de Kia, dus niet alleen De jeugd gaat een nieuw tijdperk in met hun nieuwe YouTube-serie, maar ook de Kia, In de sexy vormgegeven Kia EV6 nemen ze een kijkje in de toekomst, zoals de omschrijving het aangeeft“ In de EV6 ben je echt op weg naar de toekomst. Maar, wanneer je op weg gaat, is het wel handig als je weet hoe je bestemming eruitziet. Hoe is het daar, in die toekomst? De enige manier om daarachter te komen, is door er een kijkje te nemen. Dat doen we met degenen die de toekomst mede moeten vormgeven: de Kia-rijder van morgen. Nu nog even de Jeugd van Tegenwoordig. De jeugd heeft immers de toekomst”

Het voedselbos

In de eerste aflevering reizen de jongens naar de Duitse grens, waar ze Chef Emie ontmoeten die klaar staat om hen een rondleiding door het voedselbos te geven. In het bos kwamen ze allerlei eetbare planten, bloemen en struiken tegen gericht op duurzame ontwikkeling, maar uiteindelijk was het doel van De Jeugd om kastanjes te verzamelen voor het maken van chocolade. Zal dat goed smaken?

Check de eerste aflevering van de hilarische serie met De Jeugd van Tegenwoordig hier:

Gepubliceerd op: 8 december 2021

×