Deel 5 van legendarische American Pie-filmserie in de maak!

We hopen dat het geen 1 april-grap is, maar het nieuws is verschenen dat er een vijfde deel komt van de legendarische filmserie American Pie! Dit maakte actrice Tara Reid, die te zien was in 3 van de 4 films, in de Amerikaanse entertainment show 'Entertainment Tonight' bekend.

american pie, deel 5

Gênante situaties

De eerste American Pie-film verscheen in 1999 en ging over een groep vrienden op een Amerikaanse High School (Jason Biggs, Alyson Hannigan, Sean William Scott en Chris Klein) die een pact sluiten om voor het eindejaarsfeest hun maagdelijkheid te verliezen. Dit brengt ze in allerlei gênante en vooral hilarische situaties. De volgende delen volgden in 2001. 2003 en 2012, waarin te zien was hoe het de vrienden verder was vergaan. 

Geweldig script

Wanneer de nieuwe film zal uitkomen, kon de inmiddels 45-jarige Tara Reid nog niet vertellen. "Dat weet ik niet omdat we alle acteurs op hetzelfde moment bij elkaar moeten hebben en afhankelijk zijn van ieders schema". Wel zei ze dat er een "geweldig" script klaarligt! Wij kunnen in ieder geval niet wachten...

Check de legendarische scene uit American Pie met Jim en de appeltaart hier:

Bron en beeld: RTL Boulevard

 

 

Gepubliceerd op: 1 april 2021

Tags