Deelnemers cursus Lil Kleine om succesvol te worden kwaad: geld terug!

Of je hem nou leuk vindt of niet: de Nederlandse Rapper Lil Kleine (a.k.a. Jorik Scholten) is succesvol in de muziek en heeft daarmee bakken met geld verdiend. Het is dan ook niet per se een gekke gedachte dat hij een cursus opgericht heeft waar hij andere mensen wilde leren succesvol te worden. Zijn cursisten zijn echter woedend nadat blijkt dat deze alles behalve het geld waard is. 


 

Street Academy

Lil Kleine's cursus Street Academy zouden mensen leren hoe zij ook succesvol kunnen worden. Altijd fijn voor mensen die een eigen onderneming hebben of willen gaan opzetten. De online cursus kostte 2.000 euro per persoon en is dus eigenlijk peperduur te noemen. Dan verwacht je wel wat!

Geld terug

De verwachtingen van de cursisten werden niet bepaald overtroffen. Sterker nog: zeventien van hen vinden dat de online cursus het geld helemaal niet waard is. Volgens dit aantal bestaat de cursus enkel uit filmpjes en interviews die ook op het internet staan. Ook gaan aangekondigde events niet door en worden de cursisten niet op de hoogte gehouden. Dat heeft ertoe geleidt dat de zeventien cursisten hun geld begin juli terug willen en anders stappen ze naar de rechter. 

Slecht jaar

Laten we het zo stellen: het is absoluut niet een topjaar voor onze Jorik Scholten. We zijn benieuwd hoe hij zich hier uit gaat redden. 

Bron en beeld: RTL Boulevard, Instagram

 

Gepubliceerd op: 27 juni 2021

Bron

Tags