Deense drugsdealer stapt per ongeluk in politieauto met duizend joints op zak

Als drugsdealer is het belangrijk dat je weet wat er om je heen gebeurd en dat je altijd op je hoede bent. Als je namelijk niet alert bent kan één klein foutje er namelijk voor zorgen dat je achter de tralies verdwijnt. Hier kwam een drugsdealer uit de Deense hoofdstad Kopenhagen ook achter nadat hij afgelopen week per ongeluk een politieauto in stapte omdat hij dacht dat het een taxi was.

De Deense politie wist nog nooit zo eenvoudig een drugsdealer te arresteren. De man was in de veronderstelling dat hij een taxi aanhield, maar opende de portier van een politieauto en ging op de achterbank zitten. De verraste agenten besloten de man te fouilleren en kwam tot de ontdekking dat hij ruim duizend joints bij zich had.

De drugsdealer stapte in bij de vrijstad Christiania, een gebied waar de politie regelmatig invallen doet en drugs vindt. De agenten lieten weten dat ze blij waren dat de man bij ze was ingestapt en dat ze nooit zo eenvoudig een drugsdealer wisten te arresteren. De gearresteerde man zou eerst een boete krijgen maar later maakte de politie bekend dat hij waarschijnlijk word vervolgd voor drugbezit.

Gepubliceerd op: 25 december 2017

Bron

BBC

Tags