Dennis Schouten onthult 'het' met Famke Louise te hebben gedaan: 'In 4 minuten voldaan'

Dennis Schouten heeft in de nieuwste aflevering van Roddelpraat een opvallende onthulling gedaan. Hij zou 'het' namelijk gedaan hebben met niemand minder dan Famke Louise! Hij legt uit hoe dit gegaan is.

dennis schouten famke louise roddelpraat

Schijt aan jou

Ongeveer een jaar geleden probeerde Dennis Famke te vragen naar haar betrokkenheid bij de #ikdoenietmeermee-beweging. Famke reageerde daarbij nogal boos, en sloeg zelfs de microfoon uit zijn handen, waarbij ze riep: “Ik heb schijt aan jou gek!” Blijkbaar zat er nog wat oud zeer bij Famke, zo blijkt nu dus. 

Alleen en eenzaam

“Ik kwam hier een kleine twee jaar geleden in de wijk wonen, alleen en eenzaam", zo begint Dennis. "Toen liep ik door de Albert Heijn en daar was zij ook. Daar had ik toen een gesprekje met haar. Dat was nog voor het incident waarbij ze mijn microfoon uit mijn handen sloeg. Toen ik haar ontmoette had zij net een relatie uit met Ronnie Flex.” Volgens Dennis hadden ze een leuk gesprek. “Ik zei: ‘Oh, je woont hier ook in de wijk? Misschien kunnen we eens samen wat drinken.’ Twee maanden later hadden we geappt en kwam zij een keer wat drinken.”

Pennywafels en chocomel

Famke vroeg Dennis om pennywafels, gevulde koeken en chocomel in huis te halen “Normaal gesproken zeg je dan een wijntje ofzo, maar zij wilde chocolademelk. Ik dacht toen al: dat wordt natuurlijk niks. Ze kwam hier vervolgens en het was bijster ongemakkelijk. Het gesprek liep niet.” Volgens Dennis liep de date dan ook uit op een ramp. “Uiteindelijk was het 23.30 uur en ze ging maar niet weg. Ze zei op een gegeven moment dat ze bleef, maar er was gewoon nul spanning. Ik zeg op een gegeven moment: ‘Ik ga douchen’, maar ook toen ging ze niet weg. Toen zat ze hier nog op de bank met haar laatste pennywafels. Uiteindelijk sliep ze ook bij mij.”

Kort handwerk

“Ik dacht: je slaapt hier dan vast niet voor niks, dus ik maak wat aanstalten, maar het was heel ongemakkelijk. Ik ben saai, maar zij was ook heel saai," vervolgt Dennis, die nog wat details uit de boeken doet: “Het was heel kort wat handwerk in een soort van sterhouding. Het proces heeft zich in vier minuten voldaan. Het was gewoon bijster ongemakkelijk en slecht en geen gesprek meer. De volgende dag werd ik wakker en toen was ze weg. Ook nog dat en toen hebben we daarna eigenlijk nooit meer contact gehad, tot het incident met dat interview.”

De hele onthulling van Dennis Schouten over Famke Louise check je hier:

Bron en beeld: Youtube Roddelpraat

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Tags