Dennis Schouten en Thierry Baudet doen hilarische parodie op Emma Wortelboer-interview

Thierry Baudet, óf je vind hem een gigantische kwal, óf je bent groot fan van hem. En Dennis Schouten, voor geldt eigenlijk een beetje hetzelfde. Dit even helemaal terzijde, de twee deden samen een 'diepte-interview', wat eerlijk gezegd best grappig uitpakte.

Afgebrokkelde reputatie

Baudet liep onlangs weg bij een interview met Emma Wortelboer, omdat hij de toon van de vragen "irritant en niet empatisch" vond. "Je straalt geen interesse uit en dat inspireert me niet om iets over mezelf te vertellen", voegde Baudet hier aan toe. Hiermee zette hij zijn toch al flink afgebrokkelde reputatie van de laatste tijd opnieuw op het spel. Om deze reden besloot Dennis Schouten de Forum voor Democratie-voorman een nieuwe kans te geven in de 'Dennis motie van vertrouwen met Thierry Baudet'.

Pittige vragen

Dennis was niet van plan om met dezelfde kritieken als Emma Wortelboer te worden afgescheept door Baudet, en had daarom een aantal pittige vragen voorbereid. Wat te denken van: "Bruin brood of wit brood?" of "vertrouwd u de bakker?" en "bent u zelf ook een krokante man?" Je begrijpt het al, het werd dan ook een gesprek op hoog niveau en het duurde dan ook een stuk langer dan bij dat van Wortelboer, voordat Baudet de benen nam.

Bekijk het toch wel hilarische interview van Dennis Schouten en Thierry Baudet hier:

Bron en beeld: Youtube NieuwNieuws

 

 

Gepubliceerd op: 23 februari 2021

Tags

×