Denzel Washington keert terug voor The Equalizer 3

Goed nieuws voor de fans van de The Equalizer-films. Denzel Washington heeft bevestigd dat hij zal terugkeren als Robert McCall in The Equalizer 3. Ondanks de gemengde kritieken die de films kregen, heeft de hoofdrolspeler besloten ons toch mee te werken aan een derde deel.

Gemengde kritieken

Gebaseerd op het gelijknamige tv-programma uit de jaren 80, nam de acteur in 2014 voor het eerst de rol van Robert McCall op zich. The Equalizer kreeg gemengde kritieken – hoe iemand allesbehalve positief kan zijn over het feit dat Washington handlangers met een nail gun doodde gaat me te boven – maar de film leverder uiteindelijk meer dan $ 192 miljoen op en was dus toch een groot succes te noemen. Vooral na zijn all-time turn in Man on Fire, was de rol Washington op het lijf geschreven. Hij keerde terug voor een tweede deel in 2018, maar sindsdien werd het stil rond de franchise. Tot nu toe dus.

Denzel Washington keert terug

De Oscar-winnaar ging met Collider zitten om te praten over The Tragedy of Macbeth, de nieuwe Shakespeare-bewerking van Joel Coen. Tijdens het interview werd Washington gevraagd naar zijn plannen voor dit jaar. “Ze hebben de derde Equalizer geschreven, dus dat ga ik doen. Dus ik moet in vorm komen en weer mensen in elkaar slaan. Ik mag weer mensen in elkaar slaan. De tragedie van Macbeth en dan wat mensen in elkaar gaan slaan. Beter kan niet, toch?' antwoordde hij.

Gepubliceerd op: 15 januari 2022

Tags

×