Deze 6 spotgoedkope Lidl-deals zorgen voor een onvergetelijke zomer

We hoeven je het inmiddels niet meer te vertellen. Ieder voorjaar komt de Lidl met een hele rits aan dikke zomeraanbiedingen en ook dit jaar kun je weer bij de budgetsupermarkt terecht voor een aantal buitenkansjes. Wij hebben de 6 beste zomerdeals waarmee je een voor een onvergetelijke zomer kan zorgen op een rijtje gezet.

1. Framepool

Moet je je vakantieplannen weer afblazen deze zomer? Dat is lang niet zo erg wanneer je een fatsoenlijk zwembad in de tuin hebt staan. Zoals deze pool met stalen frame van ruim 4 en een halve meter doorsnee. Bestel 'm hier voor 399 euro.

lidl zwembad

2. 2-in-1: vuurkorf en barbecue

Deze GRILLMEISTER® 2-in-1: vuurkorf en barbecue is perfect om de hele zomer tot diep in de nacht in de tuin te zitten. Bestel 'm hier voor 150 euro.

lidl zomer deals

 

3. Zelfopblazende zitzak

Deze zelfoblazende zitzak is perfect voor in het park, op het strand of festival of gewoon in de achtertuin. Bestel 'm hier voor maar 12,99

lidl zomer deals

4. YAMAHA® Seascooter 

Met deze YAMAHA® Seascooter zoef je door het water tot een diepte van wel 20 meter. Bestel 'm hier voor 399 euro.

lidl zomer deals

5. Opblaasjacuzzi

Je hebt 'm ongetwijfeld al wel eens voorbij zien komen, maar de jaarlijks terugkerende opblaasjacuzzi voor maximaal 6 personen mag natuurlijk niet op de lijst ontbreken. Bestel 'm hier voor 499 euro!

lidl opblaasjacuzzi

6. YAMAHA® kinder Jetski

Met deze YAMAHA® kinder Jetski houdt je je kids urenlang bezig en kun je zelf lekker aan het bier. Bestel 'm hier voor 319 euro.

lidl zomer deals

 

Gepubliceerd op: 6 juli 2021

Tags

×