Zijn deze BN'ers te zien in Expeditie Robinson 2021?

Vorig jaar konden we helaas niet genieten van een nieuw seizoen Expeditie Robinson, omdat de crew en de kandidaten niet konden afreizen naar het buitenland. Gelukkig zochten ze dit jaar een locatie dichterbij huis waardoor we nu vanaf 29 augustus een nieuw seizoen hebben. Er gaan roddels dat déze Bekende Nederlanders mee gaan doen!

expeditie robinson

Expeditie Robinson

Het is een vraag die regelmatig de ronde doet: 'Zou je eerder meedoen aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol?'. Het geinige hiervan dat iedereen altijd team A of B is. Nu het nieuwe seizoen bijna aanbreekt, weten we in ieder geval wie waarschijnlijk hebben gestemd op Expeditie Robinson. Er gaan namelijk een aantal geruchten dat deze BN'ers mee gaan doen.
 

Wietze de Jager en meer

We trappen af met radio-dj Wietze de Jager. Bekend van Q-Music en nu Radio 538. Hij zou een paar weken afwezig zijn geweest op de radio, wat opzich een goede smoes is voor een maandje Expeditie! Ook voetbalanalist Jan van Hulst zou meedoen. De namen Dennis Schouten en Robbert Rodenburg (waarschijnlijk bekend bij het wat jongere publiek) gaan ook de ronde.
 

29 augustus 20:00 uur

Anyway: zeker weten doen we niet, maar we zouden niet verbaasd zijn als we ze zondag 29 augustus om 20:00 uur op RTL 4 op ons beeldscherm zien! Expeditie Robinson is dit jaar opgenomen in Kroatië in plaats van de Filipijnen. 
expeditie robinson

Gepubliceerd op: 2 juli 2021

Bron

Tags