Deze Lidl robotgrasmaaier kan je nu scoren voor een prikkie

Met al dat mooie weer hebben we natuurlijk meer zin in een koud biertje dan in al dat vervelende grasmaaien. Gelukkig heeft Lild daar een oplossing voor en je kan het ook nog scoren voor een prikkie, de Robotgrasmaaier! En dat ding wordt je nieuwe beste maatje deze zomer.

Robotgrasmaaier van Lidl

Een goedkope Robotgrasmaaier

Je zet hem aan en dat ding doet het harde tuin werk voor je. De MTD® Robotgrasmaaier RX20U staat nu voor een sale prijsje te koop bij Lidl. En wat kan je verwachten van zo'n prachtige machine? Het maakt in iedergeval geen irritante geluiden zoals RD2D, maar het brengt je jammer genoeg (nog) geen bier. Wel doet hij al het vuile maai werk voor je terwijl je geniet van je biertje langs de zijlijn. 

Robotgrasmaaier eenvoudig in gebruik

Met deze robotgrasmaaier hou je dus  meer tijd over om in de tuin te ontspannen. Hij bevat een een automatisch maaischema en kan zelfs beginnen met maaien op een ingestelde tijd. En wanneer hij klaar is keert hij terug naar het oplaadstation. Je hoef dus niet bang te zijn dat je schatje hem is vergeten aan de lader te hangen. Tevens heel gebruiksvriendelijk, iedere blonde man of vrouw kan hem eenvoudige bediening met een druk op de knop. Daarnaast is hij tevens via een app aan te sturen.

En qua onderhoud ben je er ook niet veel tijd aan kwijt. Het bevat namelijk een bijzonder solide, veilig en krachtig mes dat maar één keer per jaar hoeft te worden vervangen. En je kan er grasvelden van wel 300 m2 mee maaien. Tevens bevat het een diefstalbeveiliging, dus zo kan je buurman (of vrouw) niet even makkelijk je robotgrasmaaier "lenen".

Kortom de ideale kadoo voor elke man. Je kan de MTD® Robotgrasmaaier RX20U eenvoudig bestellen via de webshop van de Lidl. Klik op deze link om er eentje te scoren!

Gepubliceerd op: 4 juni 2021

×