Deze peniskaarsen zijn precies wat je zocht als cadeau voor onder de kerstboom

Ben jij nog zoek bent naar een super grappig  kerstcadeau voor iemand, zoek dan niet verder, want deze peniskaarsen van Dreamboys is precies het cadeau wat jij zocht. 

De geparfumeerde peniskaarsen zijn een creatie van de Dreamboys. Dreamboys is vooral bekend ​​vanwege hun mannelijke stripshows en aantrekkelijke mannen, maar met deze peniskaarsen wagen ze aan ondeugende huishoudartikelen.

De peniskaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren en tinten. Een roze kaars, genaamd Night of Passion die naar mango & passievrucht ruikt, een paarse kaars genaamd Pop My Cherry die naar Black Cherry ruikt. En tot slot is er de "onschuldig" gele kaars genaamd Like A Virgin die naar vanille ruikt. De kaarsen zijn verkrijgbaar op de Dreamboys-website voor 9,99 pond per stuk, maar de peniskaarsen zijn al meerdere malen uitverkocht sinds de lancering, dus wees er snel bij! Er is tevens een gerucht dat Dreamboys binnenkort ook een aantal nieuwe geuren en maten zal introduceren, net op tijd voor Kerstmis ...

Gepubliceerd op: 27 november 2020

Tags