Deze serie stoot Squid Game van de troon als populairste serie wereldwijd!

De Zuid-Koreaanse serie Squid Game vermorzelde de afgelopen maanden alle records als meest gestreamde serie ooit, maar nu is dat record alweer verbroken. En wel opnieuw door een Zuid-Koreaanse productie, namelijk de fantasy-horrorserie Hellbound.

Hellbound netflix

Meest bekeken serie

Deze nieuwe Zuid-Koreaanse serie van Netflix is ​​van de ene op de andere dag een wereldwijd fenomeen geworden, en heeft een week na het verschijnen op het streamingsplatform Squid Game omvergeworpen als het meest bekeken serie. Volgens FlixPatrol-analyses werd Hellbound op 20 november, een dag nadat deze op Netflix verscheen, 's werelds meest bekeken Netflix-serie in meer dan 80 landen. 

Hellbound

Hellbound speelt zich al in een niet-bestaande variant van de aarde. Daar worden mensen geterroriseerd door bovennatuurlijke wezens die de naam ‘Death Angels’ dragen. Deze Death Angels vernietigen de stad, maar de mensen moeten ook oppassen. Zij krijgen namelijk voorspellingen te horen wanneer ze zullen sterven. Breekt die tijd aan? Dan verschijnt er een Death Angel om ze te vermoorden en worden ze meegenomen naar de hel. Klinkt pretty insane, nietwaar? Niet echt een wereld waar je zelf zou willen wonen. 

CHellbound netflix

900 miljoen winst

Squid Game, die op 19 september in première ging, stond 46 dagen op de eerste plaats. In oktober keken naar schatting 142 miljoen huishoudens in 94 landen naar de serie, die ook bekend staat om zijn ultrageweld en gore. De serie heeft naar schatting $ 900 miljoen aan winst gegenereerd voor Netflix. 

Check Hellbound hier op Netflix!

Check de trailer van Hellbound hier:

Gepubliceerd op: 23 november 2021

Tags

×