Dierentuin geeft kakkerlakken die gevoerd worden aan stokstaartjes de naam van je ex!

Naast alle liefde en romantiek, roept een dag zoals Valentijn natuurlijk ook een hoop pijnlijke gevoelens en frustraties over ex-geliefden op. Hier probeert een dierentuin in Texas flink op in te spelen tijdens Valentijnsdag. Ze hebben namelijk een ludieke actie bedacht waarbij je een kakkerlak kan vernoemen naar je ex en deze daarna aan de stokstaartjes kan voeren.

De dierentuin van El Paso richt zich met name op eenzame en haatdragende singels, die nog niet helemaal klaar zijn met hun ex. Ze kondigde het evenement onlangs aan met de toepasselijke naam ’Quit Bugging Me.’ Door een berichtje met de naam van je gepasseerde liefde in te sturen, kun je meedoen aan het meedogeloze evenement.

De medewerkers van de dierentuin lieten weten dat ze sissende kakkerlakken uit Madagaskar zullen gebruiken bij het voeren van de stokstaartjes. Dit omdat deze lekker groot zijn en keihard kraken wanneer ze worden opgepeuzeld door de schattige stokstaartjes. Om de actie nog pijnlijker te maken, zal de dierentuin een livestream uitzenden via Facebook, zodat iedereen kan zien hoe de stokstaartjes worden gevoerd.

Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Bron

Tags