Dirk Kuyt ontkent cosmetische ingrepen: 'Wel gewend dat mensen dingen roepen'

Dirk Kuyt zorgde een tijdje geleden voor verbazing, door ineens met een totaal nieuwe look te komen waardoor hij bijna onherkenbaar is geworden. Veel mensen gaan er dan ook vanuit dat hij een groot aantal cosmetische ingrepen heeft laten doen. De voormalige cultheld van onder meer Feyenoord, Liverpool en Oranje heeft nu voor het eerste gereageerd op de ophef rond zijn uiterlijk.

dirk kuyt nieuwe look

Nieuwe look Dirk Kuyt

Nadat Dirk Kuyt met zijn nieuwe look in de uitzending van Humberto Tan verscheen, ging Twitter gelijk los. Zo grapten mensen onder meer: "Al zou ik over hem gestruikeld zijn dan zou ik Dirk Kuijt niet herkend hebben", en een ander: "Van Bommel lijkt inmiddels meer op Kuijt dan Kuijt zelf." De reden van de 'hippe look' van Kuyt zou volgens velen te maken hebben met zijn nieuwe vriendin, Kate Ruinemans, voor wie Kuyt zijn vrouw verliet. "Mensen vragen zich af wat er met Dirk Kuijt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin... dat is wat er met Dirk Kuijt is gebeurd", twitterde iemand, die eraan toevoegde: "Ik vind hem er beter uitzien dan vroeger..."

dirk kuyt nieuwe look

Niet waar

In weekblad Story ontkent Kuyt de geruchten stellig. “Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend", aldus de oud-voetballer. Toch geeft hij wel toe één ingreep te hebben laten doen: “Wat ik wél heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen.Na de ingreep, was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.”

Check hier een fragment waarin de mannen van VI de nieuwe look van Dirk Kuyt voor het eerst zien:

Bron en beeld: AXED.nl, Story, Instagram, Veronica Inside

 

Gepubliceerd op: 1 juli 2021

Tags

×