Dit is de bloedmooie vriendin van Mart Hoogkamer: Jennifer van Ooijen

Het afgelopen jaar was voor Mart Hoogkamer bijzonder succesvol te noemen. Hij boekte zowel in zijn carrière als in zijn privéleven heel veel succes. Behalve dat hij met 'Ik Ga Zwemmen' dé zomerhit van het jaar had, scoorde hij ook een bloedmooie vriendin genaamd Jennifer van Ooijen.

mart hoogkamer vriendin

Carrière Mart Hoogkamer

Mart is sinds afgelopen jaar bij iedereen bekend door zijn zomerhit Ik Ga Zwemmen. Zijn zangcarrière begon toen hij meedeed aan het programma Kinderen zingen met sterren. Hij behaalde daar de tweede plaats, maar dat was niet genoeg voor hem. Hij besloot dus een aantal jaar later mee te doen aan het programma Holland’s Got Talent. En ook hier werd hij tweede, maar niet zonder er nog een dealtje uit te slepen. Hij tekende een contract bij Sony Music en na zijn deelname en maakte meerdere singles, waaronder een single met Willeke Alberti. Zijn carrière gaat lekker, vooral toen zijn liedje Ik Ga Zwemmen afgelopen jaar een enorme hit werd.

Jennifer van Ooijen

Jennifer van Ooijen is momenteel de vriendin van Mart en zij gaat op dit moment ook lekker met haar 33k volgers. Ze heeft een eigen fashion boetiek genaamd Kenza We Love Fashion. Zij is namelijk ook make-up artist en kan je gezicht omtoveren tot iets prachtigs. Uiteraard is Jennifer ook niet vies van een lekker tripje naar Ibiza, dus wat dat betreft past ze zo tussen de rest van bekend Nederland.

Wij hebben in de wandelgangen gehoord dat de twee nogal vaak in de achtbaan stappen. Hun relatie lijkt nu stabiel, maar dat heeft ook andere tijden gekend. Blijkbaar hebben de twee nu hun rust gevonden en gaan zij een gelukkige toekomst tegemoet. Hieronder kan je even meegenieten van Mart Hoogkamer's bloedmooie vriendin:

Gepubliceerd op: 13 januari 2022

×