Dit is de goedkoopste vrijstaande woning die op Funda te vinden is

In de huidige huizenmarkt moeten de meeste starters blij zijn als ze nog ergens een klein appartementje kunnen betalen. Een vrijstaande woning is voor de meesten dan ook een onhaalbare droom. Toch blijken er nog best uitzonderingen te zijn, tenminste, als je niet per sé in de Randstad hoeft te wonen. Dit is goedkoopste vrijstaande woning die op Funda te vinden is.

Goedkoopste woning

De prijzen van de woningen stijgen enorm, maar  de vraagprijs van dit vrijstaand huis valt reuze mee. Maar bij zo’n vraagprijs moet er ergens een addertje onder het gras zitten. Toch? Voor de een misschien wel, maar voor een ander niet. Dit vrijstaande huis in Nederland bevindt zich namelijk in de provincie Groningen, vlakbij de Duitse grens, in het dorpje Nieuwolda.  Het bevind zich in een rusiige buurt met supermarkt en scholen op loopafstand en wegen richting nabijgelegen grote steden kun je gemakkelijk bereiken. Het huis heeft een oppervlakte van circa 100 vierkante meter en het perceel is circa 435 vierkante meter. De tuin gaat rondom, waardoor je op veel plekjes kunt zitten en eigenlijk de hele dag door kunt genieten van de zon. De tuin heeft wel een beetje opknap werk nodig want het is niet in beste staat, maar met een beetje creativiteit en handigheid kan jij het omtoveren in een heerlijke tuin. 

Uitdaging voor klusser

In het huis lijkt het ook alsof de tijd een beetje heeft stilgestaan, dus mocht je een echte klusser zijn, is dit vast wel een uitdaging voor je. Als je de woning binnenstapt kom je trecht in een mega hal. Vanaf de hal kom je in de grote woonkamer die over de hele lengte van het huis loopt. Er is geen open keuken, maar ook dat heeft z’n voordelen. Wanneer je een keer geen zin hebt om op te ruimen, kun je het gewoon lekker laten staan. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan eentje ontzettend groot is. Je zou hier dus zelfs nog twee van kunnen maken. Daarnaast heb je ook een badkamer die opgeknapt moet worden. Op de tweede verdieping zijn is er nog eens een slaapkamer en een grote overloop te vinden. Dat betekent dat dit goedkoopste vrijstaande huis in Nederland wel drie (en eventueel dus 4) slaapkamers heeft! 

goedkoopste vrijstaande woning funda

Vraagprijs

Het huis en de tuin hebben wel een opknapbeurt nodig. En voor velen is het niet de meest gunstige locatie. De vraagprijs ligt dus daarom ook iets lager dan we inmiddels gewend zijn in onze oververhitte huizenmarkt. De vraagprijs voor deze woning in Nieuwolda is €115.000. Als je een beetje handig bent met verbouwingen kun je hier dus zeker iets moois van maken! Neem snel een kijkje op de Funda website.

goedkoopste vrijstaande woning funda

goedkoopste vrijstaande woning funda

 goedkoopste vrijstaande woning die op Funda

Gepubliceerd op: 14 oktober 2021

Tags