Dit is de meest geboekte Airbnb in de wereld

Als je voor het eerst gebruikmaakt van een accommodatie van Airbnb, dan weet je eigenlijk al: in de toekomst wil je niet meer anders. Je komt terecht op de meest bijzondere plekken en vaak ook voor minder geld dan een hotel van een keten. Deze Airbnb valt héél goed in de smaak, want hij is de meest geboekte accommodatie ter wereld!


Mushroom Dome

De plek waar je naartoe moet reizen om een paar dagen te vertoeven in dé meest geboekte Airbnb ter wereld is... in de buurt van Santa Cruz in het Amerikaanse Californië. De accommodatie heet Mushroom Dome en die naam komt niet heel erg onverwachts als je de foto's bekijkt.

5.800 gasten

De Airbnb heeft namelijk de vorm van een champignon en is te vinden in een bos. De manier hoe je er moet komen is ook heel bijzonder; je krijgt papieren instructies en moet op die manier zelf de accommodatie vinden. Inmiddels hebben meer dan 5.800 gasten de Airbnb bezocht en dat maakt het de meest geboekte Airbnb ter wereld.

Kosten

De omgeving van de Airbnb is rijk aan mooie plekjes waar je de meest vette foto's kunt schieten, maar vergeet de binnenkant van de Airbnb ook niet! De accommodatie heeft een soort loft-vibe. Je kunt er heerlijk slapen in een queensize bed en vanaf dat plekje heb je ook een prachtig uitzicht over de omgeving. De kosten vallen ook enigszins mee voor zo'n gewilde plek: 135 euro per nacht om precies te zijn. Zoals je misschien wel begrijpt, moet je er wel snel bij zijn wil je een nacht kunnen reserveren. Dat kun je hier
Gepubliceerd op: 22 oktober 2021

Bron

Tags