Dit is het indrukwekkende vermogen van de 29-jarige Britt Dekker

Iedereen is wel bekend met Britt Dekker als tv-ster. Aanvankelijk stond ze vooral bekend als dom blondje, na haar deelname aan datingshow Take Me Out, maar later bleek wel dat ze veel meer dan dat. Ze heeft namelijk alles prima op de rit, zo blijkt ook wel uit het flinke vermogen dat het 29-jarige 'paardenmeisje' inmiddels heeft opgebouwd.

britt dekker

Britt Dekker

Britt is na het programma Take Me Out uitgegroeid tot een echte BN’er. Verder is ze altijd zichzelf en daarom een bijzondere verschijning op televisie. Daarnaast is ze altijd positief en goudeerlijk, en dat kan echt gewardeerd worden. Haar verschijning heeft haar geen windeieren gelegd, haar carrière gaat namelijk als een speer. Ze werd bekend door Echte meisjes in de jungle, waar ze als winnaar 30.000 euro won. Ze behaalde daarna haar HAVO-diploma, en de mensen waren daar toen erg verbaasd over. Het is dus nooit goed om iemand te beoordelen, want ze is een stuk slimmer en succesvoller dan iedereen in de eerste instantie dacht.

Vermogen

Zij is nu werkzaam bij NPO Zapp, waar ze Wie van de Drie met Wendy van Dijk presenteert en ze heeft ook een hoofdrol in de bioscoopfilm White Star. Verder gaat ze heel erg hard met haar eigen paardenprogramma. Voor een paar presentatie klussen kreeg ze het paard ‘George’ van John de Mol. Britt Dekker haar vermogen ligt momenteel op €700.000, inclusief haar huis in Purmerend en haar felroze Ford Ka. Het is best wel een hele prestatie voor iemand die nog in d’r twintiger jaren is.

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021

Tags