'Dit is het vermogen van Rachel Hazes'

Rachel Hazes werd natuurlijk bekend als de vrouw van André Hazes senior. Het ligt dus voor de hand om te denken dat ze op de erfenis van haar wijlen echtgenoot teert. Toch blijkt ze zelf ook aardig aan de weg te timmeren, zo zocht website Bekendeburen uit. Haar vermogen zou zelfs in de miljoenen lopen.

rachel hazes vermogen

Drie bedrijven

Rachel heeft drie bedrijfen op haar naam: 'Andreas Holding B.V.', 'Hazes B.V.' en 'Melvin Produkties B.V.'  Bovendien opende ze onlangs een theezaak in Amstelveen. Van het bedrijf Hazes B.V. zijn er nog altijd geen cijfers beschikbaar, maar Andreas Holding is bekend dat het een flinke sprong voorwaarts heeft gemaakt.

Rachel’s vermogen

In 2016 bedroeg het bedrag op de rekening van Andreas Holding nog 'slechts' 689.500 euro, nu staat er op de balans maar liefst een bedrag van 2,3 miljoen euro aan eigen vermogen. Alleen zijn de voorzieningen wat afgenomen, maar dat mag de feestvreugde niet temperen. Het tweede bedrijf kende in 2016 nog een eigen vermogen van rond de 850.000 euro en is in 2017 gegroeid naar een bedrag van rond de 974.000 euro. Bij elkaar opgeteld gaat het dus om zo’n 3,3 miljoen aan eigen vermogen.  Buiten deze bedrijven bezit Rachel ook nog een kantoorpand in Mijdrecht dat zij in 2002 voor 127.500 euro kocht, maar zeker tonnen euro’s waard zal zijn. En niet te vergeten een appartement in Vinkenveen dat Rachel in oktober 2016 kocht voor een bedrag van 262.500 euro en dat zij met haar eigen geld heeft betaald. Van haar theezaak zijn nog geen cijfers bekend.

Totale vermogen

Niet te vergeten Rachel heeft recentelijk ook nog een prachtige vrijstaande - hypotheekvrije- villa met zwembad in Mijdrecht ter waarde van 540.000 euro. Alles opgeteld dan kunnen we voorzichtig zeggen dat Rachel een totaal vermogen heeft van 5 miljoen euro. Het kan natuurlijk meer zijn.

rachel hazes vermogen

rachel hazes vermogen

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Tags

×