'Dit is hoe André Hazes Sarah gedumpt heeft'

De geruchten gingen al enige tijd rond dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar waren, maar nu bevestigt ook Yvonne Coldeweijer het. Bovendien vertelt 'Alberta Verlinde' hoe André Sarah gedumpt heeft.

andre hazes sarah uit elkaar

André Hazes en Sarah uit elkaar

Een week geleden kwam Rumag met de scoop dat het over en uit was tussen Dré en Sarasoel, maar dat werd in eerste instantie stellig ontkend door Yvonne. Nu komt ze hier toch op terug, door zelf met het nieuws te komen van de break-up. Bovendien zegt ze te weten hoe André Sarah heeft gedumpt. Dit zou zondagavond gelijk na terugkomst in Nederland zijn gebeurt. In een nieuwe video op Youtube vertelt Yvonne hoe het verlopen is.

andre hazes sarah van soelen uit elkaar

Afkickkliniek

Na een aantal weken spoorloos geweest te zijn, kwam André Hazes afgelopen week onder het oog van de gehele Nederlandse pers aan op Schiphol vanuit Alicante. Volgens de officiële verklaring was hij daar om bij te komen van een burn-out, maar boze tongen (lees: Yvonne Coldeweijer) beweren dat hij hier in verschillende afkickklinieken zat om aan een cokeverslaving behandeld te worden.

Check het hele verhaal over de break-up tussen André en  Sarah hier:

Bron en beeld: Youtube, Instagram

Gepubliceerd op: 22 oktober 2021

Tags