Dit zijn de beste last-minute Valentijnsdag aanbiedingen voor je vriend

Je kunt nog zo gek zijn op je vriend, het kan de beste overkomen dat je ineens beseft dat het bijna Valentijnsdag is, en je nog helemaal geen cadeautje voor hem hebt. Geen paniek, want wij hebben de beste last-minute Valentijnsdag aanbiedingen op een rijtje gezet, zodat je toch nog op tijd wat in huis hebt om je vriend te verrassen.

1. Bierbrouwpakket

Laten we beginnen met onze persoonlijke favoriet. Behalve jou, is de kans groot dat je vriend nog een andere liefde in zijn leven heeft, namelijk bier. En welke man droomt er nou niet van ooit zijn eigen brouwerij te beginnen? Met dit bierbrouw starterspakket ga je hem zeker weten blijmaken. 

valentijnsdag aanbiedingen

Bestel hier het bierbrouw pakket voor € 35,95

2. Draadloze oordopjes

Oké, die Apple Airpods zijn natuurlijk best vet, maar waarom moeten die dingen nou zou achterlijk duur zijn? Gelukkig zijn er prima alternatieven te krijgen, die net zo vet zijn, maar dan een heel stuk minder duur. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze exemplaren van Mossmedia? 

Bestel de draadloze oordopjes hier voor € 34,99

3. Sukkel voor de liefde spel

valentijnsdag aanbiedingen

Eerlijk is eerlijk, veel mannen kunnen af en toe best iets romantischer zijn. Met dit Sukkel voor de liefde spel dwing je elkaar tot het beantwoorden van diepe liefdesvragen, en krijgen jullie zeker weten een diepere connectie. Of juist niet.

Bestel hier het Sukkel voor de liefde spel voor maar € 24,95

4. Versace Eros parfum

Zeg eerlijk, wie wordt er nou niet blij van een lekker luchtje? En je hebt er zelf ook nog wat aan wanneer je vriend niet meer naar zijn eigen zweet ruikt. Een flesje parfum is dus altijd een goed idee, zoals dit fijne flesje Versace Eros.

valentijnsdag aanbiedingen

Bestel de Versace Eros parfum hier voor € 52,-

5. Ritual of Life Bulldog autoparfum

Natuurlijk ben jij nummer 1, maar op nummer 2 staat bij je vriend waarschijnlijk zijn auto. En ook die moet lekker ruiken. Verras hem daarom met dit Ritual of Life Bulldog autoparfum pakket. Succes verzekerd.

Valentijnsdag aanbiedingen

Bestel de Rituals of Life Bulldog autoparfum hier voor € 34,95

Bron en beeld: BOL.com, UnSplash

 

 

 

Gepubliceerd op: 12 februari 2021

Tags

×