Dit zijn de meest geliefde airbnbs

Airbnb is een steeds populairdere manier om een vakantiehuisje te boeken. Mensen die op de vetste locaties wonen zetten hun huis te huur voor vakantiegangers, een standaard hotel is verleden tijd. Afgelopen week maakte de site de locaties bekend die bij de bezoekers het vaakst op hun verlanglijstje stonden. En wij begrijpen wel waarom... 

Secluded Intown Treehouse in Atlanta, Amerika
Midden in de natuur van Atlanta kun je met z'n tweetjes slapen in dit boomhuis. Gergarandeerd een romantische nacht... 

The Seashell House in Isja Mujeres, Mexico
Dit is een bijzonder huis. Het hele interieur en exterieur is gebaseerd op vormen van schelpen. De architect woont zelf naast zijn seashell house, dus als je vragen hebt over het bijzondere gebouw kun je gewoon even langs.

Unique Cob Cottage, Canada
Dit huisje in Canada is volledig gebeeldhouwd van lokale, duurzame natuurlijke materialen. Het is gelegen op een mooie locatie met schapen, tuinen en boomgaarden.

 Off Grid it House in Pioneertown, Amerika
Dit huis staat echt 'off the grid', midden in de woestijn in Californië. Het interieur heeft een indsutriële stijl en er is plek voor vier personen. 

 Aroma(n)tica TreehouseinMonferrato, Italië
Boomhuisjes zijn in trek onder airbnbers, zo blijkt. Deze staat alleen iets dichter in de buurt dan het boomhuisje op nummer 1, namelijk in Italië. En er zit een zwembad bij. 

Pirates of the Caribbean getaway in Topanga Canyon, Amerika
Deze toffe locatie in Amerika staat helemaal in het teken van de Pirates of the Caribbean.

Balian tree house, Bali
Dit leuke boomhuisje wordt door de buurtbewoners ook wel de paddenstoelenvilla genoemd. Het huisje is slechts 3 minuten lopen vanaf het strand. En er is ook genoeg ruimte om te relaxen in de tuin van 900m2 mét zwembad en palbomen.

In welk huisje zou jij het liefst een nachtje logeren?

Gepubliceerd op: 22 januari 2016

Bron

Tags