Django Wagner & Outsiders: Is dit hét nummer voor het EK-voetbal?

Loading Video...

Eigenlijk zou het EK voetbal vorig jaar zijn, maar die is natuurlijk uitgesteld. Daarom hebben we dat nog tegoed! En bij een EK'tje hoort - net zoals voorgaande jaren - een kraker van een nummer! Die is inmiddels gemaakt!

outsiders django wagner

Nostalgie naar EK- en WK-nummer

Bij het liedje Waka Waka (This Time For Africa) van Shakira dromen we even terug naar het WK in 2010, waar het Nederlandse elftal als een kanon ging. Of wat dacht je van Hup Holland Hup en Viva Hollandia van Wolter Kroes? Allemaal goede nummers.

Django Wagner, Outsiders en Poke

Dit jaar is het aan Django Wagner, Outsiders en Poke om zo'n kaskraker te verzinnen. En wat ons betreft is dat aardig gelukt. Vorige week hebben ze het nummer Oranje Team (Holland Hup) uitgebracht. Bijna 3,5 minuut aan pure genot, dat zeggen we maar alvast. Wat ons betreft kunnen ze dit gewoon draaien in plaats van het Wilhelmus, wat denken jullie? 

Perfecte lied

Het lied heeft alles: een goede beat, makkelijk meezingbare lyrics en bekende namen. Daar is in ieder geval goed over nagedacht door de heren. We zijn niet de enige die het nummer top vinden, want op YouTube is -ie al een paar dagen Trending! 

 

Gepubliceerd op: 11 mei 2021

Bron

Tags