Dochter Meadow van Paul Walker gaat trouwen

De 22-jarige dochter van Paul Walker, Meadow, is in het huwelijksbootje gestapt met acteur Louis Thornton-Allan, nadat ze videobeelden en foto's van hun grote dag op sociale media hebben gedeeld.

Meadow

Meadow bevestigde dat zij en haar partner waren getrouwd op Instagram, met als onderschrift een zwart-witvideo van hoogtepunten: "We zijn getrouwd!!!!"Het goede nieuws kwam slechts twee maanden nadat ze hun verloving aankondigden, en iets minder dan acht jaar sinds de dood van haar vader, acteur Paul Walker. Haar vader stierf tragisch in november 2013, toen de Porsche Carrera GT waarin hij reed tegen een betonnen paal botste en in brand vloog. Op één foto was te zien hoe Meadow door het gangpad werd gelopen door haar peetvader, de voormalige Fast and Furious-collega van haar vader Vin Diesel.

Felicitaties

De compilatie ging ook vergezeld van 'Green Eyes' van Coldplay, met daaronder felicitaties van zowel vrienden als fans. Vorige maand plaatste Meadow een foto van zij en haar vader ter gelegenheid van wat zijn 48ste verjaardag zou zijn geweest."Gelukkige verjaardag papa, ik hou van je", schreef ze.

Hieronder kan je enkele foto's en een video bekijken van het huwelijk van Meadow:

Gepubliceerd op: 23 oktober 2021

×