Donny Roelvink toont resultaat van bizarre lichaamstransformatie op Instagram

Donny Roelvink, je kunt hem kennen van de reallife-soap De Roelvinkjes, als deelnemer van Temptation Island, als jongere broertje van Dave, of als Instagram-influencer. Nu hebben de meeste mensen een vrij uitgesproken mening wat de familie Roelvink betreft, dus wanneer het je allemaal geen bal kan schelen, moet je jezelf afvragen waarom je dit artikel hebt aangeklikt. Voor de rest van de mensen: in zijn laatste post op Instagram toont Donny een lichaamstransformatie die het vermelden best waard is.

donny roelvink

Indrukwekkende transformatie

Donny is de afgelopen drie maanden keihard met zijn lichaam aan de slag gegaan, en het resultaat mag rustig indrukwekkend genoemd worden. Bij de post schrijft hij: “Het was me weer een behoorlijke rit! In de afgelopen 12 weken zijn er genoeg momenten geweest dat ik dacht ‘Waarom de f*ck doe ik dit’? Maar elke keer als die vraag door mijn hoofd ging zei ik tegen mezelf: ‘Omdat dit is wie je bent, dus stop met zeiken en ga door!'”

Depressief en onzeker

“Maar ook ga ik door omdat dit is wie ik ben en waar voor ik sta,"vervolgt de jongste zoon van zanger Dries Roelvink. " Vroeger was ik depressief en onzeker omdat ik het gevoel had dat ik niks kon en niet wist wat ik wilde. Nu weet ik wat ik wil en dat is met mijn passie, mijn vrijheid vinden. De vrijheid naar geluk. Ik ben Donny en dit is mijn visitekaartje.”

Check de bizarre lichaamstransformatie van Donny Roelvink hier:

Bron en beeld: Instagram Donny Roelvink

Gepubliceerd op: 28 mei 2021

Tags

×