Doutzen Kroes zwaar bekritiseerd na delen 'bizar' filmpje

Doutzen Kroes is al sinds jaar en dag een van Nederlands' bekendste topmodellen. Zoals je wel vaker ziet, kan ook Doutzen zich beter houden bij waar ze goed in is. Ze krijgt namelijk de volle laag nadat ze een bizar filmpje deelde op haar Instagramkanaal. Op social media wordt ze dan ook massaal bekritiseerd en uitgelachen. 

doutzen kroes

Fragment

Het Friese model heeft namelijk een lang fragment gedeeld, waarin er wordt aangegeven: "De grootste misdaad in de wereldgeschiedenis." Al heel snel is een vrouw te zien met een flesje in haar handen met de tekst 'COVID-19 VACCIN', waaronder verschijnt: "Dit systeem wordt geleid door satanisten." Zij schreef een eigen tekst bij: "Een disclaimer voor je dit bekijkt, dit zou nep kunnen zijn. Ik weet het niet zeker, maar het is informatie waarvan ik denk dat je die zou moeten horen tijdens een experiment. En ik vraag me ook af waarom deze mensen zich zo zouden uitspreken, ze hebben alles te verliezen."

doutzen kroes

Reacties op Twitter

Op Twitter hebben verschillende mensen gereageerd op hetgeen dat het Friese model geplaatst heeft. "Doutzen is ook op de satanisten-toer gegaan. Niet meer te redden", valt er bijvoorbeeld te lezen. Anderen noemen haar levensgevaarlijk. Sander Schimmelpenninck weet ook niet wat hij ziet. Hij schrijft op Instagram: "7 miljoen volgers, en dan geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje delen. Domme gans". Op twitter schreef hij vervolgens: "Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme. Lezen geen krant, kijken geen nieuws en zien alleen geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje op Insta. Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten."

Excuses

Inmiddels heeft Doutzen haar excuses gemaakt: “Ik heb mijn vorige post verwijderd. Ik kreeg boze reacties van mensen die zeiden gekwetst te zijn. Het spijt me heel erg. Het is nooit mijn bedoeling geweest.”

Gepubliceerd op: 22 november 2021

Tags

×