Douwe Bob slaat vanuit badkuip terug naar haters: "Oh kijk, hij is leeg"

Douwe Bob is sinds afgelopen week het onderwerp van een stortvloed aan grappen (check de leukste hier), nadat het nieuws verscheen dat de zanger binnen het tijdsbestek van een paar maanden voor de keer een derde kindje verwacht, bij drie verschillende vrouwen. Via Instagram slaat Douwe nu terug naar haters.

douwe bob haters

Superspreader Douwe

Douwe werd in december vader van twee kinderen, bij twee verschillende vrouwen, an afgelopen week kwam het bericht dat er een derde op komst is. Op social media werd er dan ook volop gegrapt over de 'superspreader' Douwe, die zich sneller zou verspreiden dan de Omicron-variant. Sommige mensen gingen daar blijkbaar net iets té ver in. Zo belden Barend van Deelen en Iris Enthoven van Radio 538 hem op, om hem live in de uitzending te 'feliciteren', waar hij niet van gediend bleek, en een ander stuurde hem een DM om te vragen of ze via hem kinderbijslag kon aanvragen. 

Kopje met f*cks

Blijkbaar kan Douwe Bob zelf niet bepaald lachen om alle grappen, en hij reageert met een post op Instagram. Hierin is hij op twee foto's te zien terwijl hij in een badkuip zit, met een kopje in zijn hand waaruit hij drinkt, met de tekst "Slokjes nemen van het kopje vol 'fucks' die ik geef om haters." Op de foto hiernaast houdt hij het kopje onderste, waarbij hij schrijft: "Oh kijk, hij is leeg."

Check de post van Douwe Bob waarin hij terugslaat naar haters hier:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@douwebob)

Bron: Shownieuws

Gepubliceerd op: 12 januari 2022

Tags