Draait Marco Borsato de bak in?

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: de geruchtenmolen die overuren draait over Vandaag Is Rood-zanger Marco Borsato. Vooralsnog is het onduidelijk wat nou het precieze verhaal is achter de geruchten, maar wat we wel weten is dat Marco al een paar weken zijn lippen stijf op elkaar houdt. De media speculeren er in ieder geval lekker op los en beweren zelfs dat Marco de gevangenis in draait. 

marco borsato gevangenis

De geruchtenmolen 

Even een korte uitleg wat nou precies de geruchten zijn: Marco Borsato zou zich hebben misdragen bij twee minderjarige deelnemers van The Voice Kids. Dat gebeurde tijdens een jaarlijkse barbecue die de zanger organiseert voor zijn team van The Voice en The Voice Kids. De ouders van de slachtoffers zouden op de hoogte zijn. Verschillende grote namen in Nederland zouden proberen de waarheid boven tafel te krijgen, waaronder John van den Heuvel en Tim Hofman.

De bak in

Verschillende media berichten zelfs dat Marco binnenkort in de gevangenis te vinden is, zoals Utopianieuws, website 'Novapost' en verschillende juice-kanalen. Wat daar van waar is, weten wij ook niet voor de volle 100 procent, en vaak kunnen deze berichten met een flinke korrel zout genomen worden, maar waar rook is, blijkt vaak ook vuur te zijn. We weten niet eens wát er precies gebeurd is, aangezien Marco nog steeds niet met een verklaring is gekomen. Een opvallende keuze gezien de aard van het gerucht... 

Waarheid

We zijn benieuwd of Marco nog met een verklaring komt en wanneer dat dan is. Als hij het niet doet, dan lezen we het vast in het boek schijnt uit te komen... Welke kant gaat het op vallen? We houden je op de hoogte! Nederland is er in ieder geval druk mee in de weer:

Zangeres Mathilde Santing heeft haar opeens tweet verwijderd over Marco Borsato (zie foto)

Wat is hier aan de hand? Zou ze bedreigd zijn, is ze bang? Door oa @mathildesanting ging het balletje rollen rondom geruchten over #MarcoBorsato

Mathilde ben je ok?#borsato #rtlboulevard pic.twitter.com/pscyaOTKFh

Gepubliceerd op: 4 december 2021

Bron

Tags