Nieuwe 'drie pinten-challenge' is duidelijk niet voor iedereen weggelegd

Sinds de komst van social media gaan er al allerlei challenges rond, waarin deelnemers uitgedaagd worden iets uitdagends te doen en dit op video te zetten. Zeker tijdens de lockdowns van het afgelopen jaar komen mensen met allerlei nieuwe ideeën om elkaar een beetje bezig te houden. Niet al deze challenges zijn echter voor iedereen weggelegd, zoals de 'drie pinten-challenge'.

Drie pinten-challenge

Het concept van de drie pinten-challenge spreekt redelijk voor zich: je neemt drie glazen van ongeveer een halve liter, vult ze met bier, en probeert ze dan achter elkaar te atten. Zoals je kunt verwachten, gaat deze challenge dan ook niet bij iedereen even soepel, zo ook de Britse vader in de video. Nummer 1 gaat nog redelijk probleemloos naar binnen, maar vanaf pint twee komt hij al snel in de problemen. Met alle gevolgen vandien. 

Surströmming-challenge

Onlangs zaken we ook al een poging van een Schotse vader om mee te doen aan de Surströmming-challenge, een Zweeds gerecht dat van zure harig uit blik dat gigantisch schijnt te stinken en nog erger smaakt, hopeloos mislukken. In de video begint de vader, samen met zijn twee zoontjes, nog vol goede moed aan de challenge, maar zodra hij het blikje heeft geopend zie je de moed is zijn schoenen zakken. De niet al te frisse video hiervan vind je hier.

Check de hopeloos mislukte 'drie pinten-challenge' hier:

Bron en beeld: Clint.be

Gepubliceerd op: 2 maart 2021

Tags

×