Duits stelletje komt tijdens vrijpartij vast te zitten in andermans auto

Als je tijdens het uitgaan tegen de liefde van je leven aan loopt, is het toch wel zo fijn als er ook een liefdesnestje in de buurt is. Zo niet, moet je maar creatief zijn. Dit dacht een jong stel uit het Duitse München ook. Ze besloten namelijk om na het uitgaan de liefde te bedrijven in andermans auto, maar tijdens de vrijpartij kwamen ze vast te zitten.

De twee twintigers zochten na een uitgaansavond een plekje om van bil te gaan. Tijdens hun zoektocht kwamen ze een auto tegen de niet op slot stond. Ze bedachten zich geen moment en besloten de liefde te bedrijven in de openstaande auto. Maar toen ze er eenmaal in zaten bleek het zo te zijn dat de auto van binnenuit niet meer open kon. Ze zagen geen andere optie dan de politie te bellen.

Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om de tortelduifjes uit de auto te bevrijden. De Duitse politie kon er wel om lachen en zeiden: “Ze wilden gewoon een beetje plezier hebben”. Ondanks dat de politie het stelletje liet weten dat het niet de bedoeling is om zomaar te vrijen in andermans auto, mochten de twee na hun avontuur weer gewoon gaan.

Beluister hier onze nieuwe carnavalskraker "Geef ons maar bier" 

Gepubliceerd op: 12 februari 2019

Bron

Tags