Duitse politie trekt ramptoerist die ongeluk filmt uit auto voor shocktherapie

Veel mensen zijn van nature ramptoeristen. Wanneer er wat ergs gebeurt, zijn ze er als de kippen bij om hun telefoon tevoorschijn te halen, en andermans ellende van dichtbij vast te kunnen leggen op video. De politie in Duitsland heeft een goede aanpak om dit soort figuren een verdiend lesje in fatsoen te geven.

shocktherapie

Langzaam rijdende ramptoeristen

Wanneer er een ongeluk gebeurt op de snelweg, kun je er vergif op innemen dat er op de andere rijbaan ook een file ontstaat vanwege mensen die langzamer gaan rijden om een kijkje te kunnen nemen. Bovendien zorgen langzaam rijdende ramptoeristen ervoor dat de hulpdiensten minder snel op de plek van het ongeluk kunnen komen.

Shocktherapie

Bij een ongeluk op de A3 bijhet Duitse Hessen, botste een vrachtwagen op twee auto's op de vluchtstrook, waarbij een man om het leven kwam en een vrouw zwaargewond raakte. Een ramptoerist reed hierbij langzaam voorbij, terwijl hij het ongeluk filmde. Agenten hielde de auto staande en trokken de man uit zijn auto, om het door middel van shocktherapie een stevig lesje te leren.

Check de beelden van de ramptoerist die shocktherapie krijgt hier:

Bron en beeld: Youtube BILD

Gepubliceerd op: 5 mei 2021

Tags

×