'El Profesor' gaat strijd aan met mainstream media in nieuw seizoen La Casa de Papel

Sinds het eerste seizoen verscheen in 2017, is La Casa de Papel uitgegroeid tot een van de allerpopulairste series op Netflix. En er is goed nieuws. De serie keert binnenkort terug met een splinternieuw seizoen, waarin El Profesor en zijn bende de strijd aangaan met de mainstream media!

Nieuwe wending

In de vorige seizoenen van de bloedstollende serie infiltreerde de bende onder meer de Koninklijke Munt van Spanje om de grootste bankroof uit de geschiedenis te plegen. In het nieuwe seizoen neemt de serie echter een nieuwe wendig, en verklaart de professor de oorlog aan de NOS en de publieke omroep.

Trailer

In een nieuwe trailer, die vandaag verscheen op Instagram, vertelt El Profesor dat hij enkele jaren geleden de studio van het NOS Journaal binnenviel met een nepwapen, omdat hij mensen wilde waarschuwen voor het nepnieuws dat de overheid via de omroep verspreidt. Vervolgens verdween hij 6 jaar lang uit beeld, maar kwam hij er achter dat er in die tijd niks is veranderd. Nu keert El Profesor terug om voor eens en altijd af te rekenen met de mainstream media.

Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen van La Casa de Papel? Check hier alvast de trailer:

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 24 februari 2021

Tags

×