Zangeres Emma Heesters heeft een net iets te klein bikinietje aangetrokken

Zangeres Emma Heesters vergaarde in de afgelopen jaren bekendheid, met name dankzij haar Youtubekanaal, dat inmiddels ruim 4 miljoen abonnees heeft. En al kan ze heel behoorlijk zingen, is dat duidelijk niet alléén vanwege haar zangkunsten. Emma is namelijk gewoon ook heel fijn om naar te kijken, zo blijkt maar weer.

Geen maatje te groot

Emma post namelijk regelmatig zeer fijne foto's op haar Instagram account. Zo had ze bijvoorbeeld met Pasen een zeer spannend pakje aangetrokken. Momenteel is ze op vakantie en plaatste ze een bijzonder prettige vakantiefoto waarop ze een bikinietje aan heeft getrokken die alle behalve een maatje te groot is. En daar hebben we helemaal niks op tegen, moeten we er eerlijk bij zeggen.

Check de bikinifoto's en meer fijne foto's van Emma Heesters hier:

emma heesters

emma heesters

Emma Heesters

Emma Heesters is zangeres, songwriter en bovendien de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland, met maar liefst ruim 4 miljoen abonnees. Ze begon haar carrière met het uploaden van covers op YouTube en verzamelde zo al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld. En laten we eerlijk zijn, daarbij ziet ze er ook gewoon bijzonder goed uit!

Bron en beeld: VKMag, Instagram

 

Gepubliceerd op: 2 juni 2021

Tags

×